لپ تاپ نو
همه شما با لپ تاپ های نو سرکار دارید و این دسته از لپ تاپ هارا حداقل با داشتن جعبه و طلق هایی که برای پلمپ کردن این دسته از لپ تاپ ها از مبدا یا کارخانه می شناسید.
لپ تاپ های نو همیشه آخرین نسل از لپ تاپ ها نیستند ولی همیشه آخرین نسل از لپ تاپ ها را در این دسته می توانید پیدا کنید که با توجه به قیمت آنها هر کسی به دنبال خرید یک لپ تاپ نو نمی رود.
شما با کمی جستجو در اینترنت می توانید سری های متفاوتی از انواع دسته دوم این لپ تاپ ها پیدا کنید که با افت قیمتی بین 20 تا 30 درصد قابل خرید می باشند و هنوز گارانتی آنها هنوز به پایان نرسیده باشد.
از برندهای معتبری که همیشه به گوشتان میخورد می توان برندهای زیر را نام برد:
- Razer (شرکت ریزر یک شرکت چند ملیتی آمریکایی است که حوزه اولیه آن در فروش سخت افزار های گیمینگ بوده و در سال 2012 با قدرت پا به عرصه ساخت لپ تاپ های گیمینگ گذاشت)
- Hp (شرکت اچ پی یا هیولت پاکارد (Hewlett Packard) یکی از شرکتهای حوزه ی فناوری اطلاعات واقع در کالیفرنیای آمریکا است.)
- Asus (ابر شرکت تولید کننده فناوری تایوانی است که محصولات اصلی آن شامل مادربرد، مادربرد سرور، رایانهٔ شخصی، سیستم سِرور، لپتاپ، نمایشگر، کارت گرافیک، و دستگاههای اینترنت پهنباند میشود.)
- Dell (شرکت دل یک شرکت سازنده رایانه آمریکایی می باشد. این شرکت رایانههای شخصی و محصولات دیگر وابسته به این گونه رایانهها را، توسعه میدهد، ساخته و به فروش میرساند.)
- Microsoft (یک شرکت چند ملیتی آمریکایی می باشد که اکثرا مایکروسافت را به دلیل شهرتش در ویندوز و نرم افزار آفیس میشناسند. با ورود به دنیای سخت افزار و لپ تاپ، مدل های بی نظیری از جمله لپ تاپ های سرفیس را ساخت)
- Acer (یک شرکت چندملیتی میباشد که مرکز آن در تایوان است و در زمینهٔ فناوری رایانه و الکترونیک، تولید رایانههای رومیزی، لپتاپ و سرور فعالیت میکند.)
- Lenovo (یک شرکت رایانهای چندملیتی چینی است، که از بزرگترین شرکتهای تولید و توزیعکننده لپتاپ، رایانه شخصی، تجهیزات جانبی و دیجیتالی در جهان می باشد.)
لپ تاپ استوک
قبل از گفتن هر مطلبی باید بدانید که خود لپ تاپ های استوک نیز دسته دو دارند. سری لپ تاپ های استوک به چند دسته تقسیم میشوند.
- لپ تاپ استوک نمایشگاهی
- لپ تاپ استوک (مانده در انبار)
- لپ تاپ استوک دسته دوم
لپ تاپ استوک نمایشگاهی
لپ تاپ های استوک نمایشگاهی تمیزترین و کم کارد ترین لپ تاپ های موجود و همچنین جز جدیدترین لپ تاپ های روز شناخته میشوند.
شرکت های مختلف برای نشان دادن جدیدترین محصولات خود در سال نمایشگاه هایی را راه اندازی می کنند که به معرفی محصولات خود بپردازند. این نمایشگاه ها در کشورهای مختلف و زمان های مختلف راه اندازی میشوند.
در این نمایشگاه ها لپ تاپ هایی که برای نمایش و نمونه در دسترس بازدید کنندگان قرار می گیرد
پس از اتمام نمایشگاه ها با قیمت بسیار پایین تری فروخته می شوند که معمولا شرکت های وارد کننده یا دلال های بزرگ در این زمینه با خرید و ارسال این دستگاه ها به کشورهای آسیایی سود خوبی را صاحب میشوند.
از طرفی خریدار با صرف نظر کردن از گارانتی اصلی این دستگاه میتواند یک دستگاه به روز با کمترین قیمت را صاحب شود. نکته جالب اینجاست که دستگاه های نمایشگاهی قبل از نمایش از تست های سلامت گذشته و سلامت کامل را دارند.
لپ تاپ استوک(مانده در انبار)
دسته دیگری از لپ تاپ ها که عمده دستگاه های استوک می باشند دستگاه های به اصطلاح ته انباری می باشد که دیگر به روز محسوب نمی شوند و از مدت گارانتی آنها گذشته است.
شرکت های بزرگ تمامی این دستگاه ها را بدون گارانتی به خریداران با قیمتی بسیار پایین تر از قیمت روز میفروشند تا انبار هایشان خالی شود و هم سپرده نقدیشان به سهام شرکت بازگردد.
لپ تاپ استوک دسته دوم
همانطور که میدانید یک شرکت بزرگ و برند معتبر جهان به هیچ عنوان حاضر نیست اعتبار و تجربه مشتری را بابت خدمات گارانتی به خطر بیندازد.
وقتی شما از نمایندگی اصلی یکی از شرکت های بزرگ نامبرده لپ تاپ میخرید. در صورت کوچکترین مشکل، لپ تاپ شما معاوضه شده و یک لپ تاپ نو تحویل می گیرید.
حال سرنوشت لپ تاپ های عودت شده به کجا ختم می شود؟ بله ، این دسته از لپ تاپ هایی است که به دست خریداران این دسته از لپ تاپ ها میرسد. این دسته از لپ تاپ ها استوک دسته دوم هستند.
یک سری دیگر از لپ تاپ ها نیز که چند بار مابین خریداران و فروشندگان معامله میشوند نیز جز لپ تاپ های دسته دوم استوک قرار می گیرند.
معمولا این دسته از لپ تاپ های استوک جز نسل های قدیمی تر و با خریداران کمتری قرار میگیرند.